Puhelin ja sen kamera

IMG_0056
Camera_Genius_Image.png
IMG_0055
picnikfile_23Fgpk
Vanha rakas Nokialainen (Nokia 7370) joka toimii kyllä, mutta akku ei enää kestä kauan, pääsi eläkkeelle varapuhelimeksi. Sen akkua pitää kyllä aika ajoin hoitaa jotta sitä voi käyttää varapuhelimena.

No hankin uuden puhelimen jo viimevuonna, joten ei tämä nyt ihan uusi juttu ole. Vanhassakin puhelimessa oli kamera, mutta en kovinkaan usein käyttänyt sitä. No uuden puhelimen valintakriteeri ei ollut kamera, koska mulla on erinomainen järjestelmäkamera. Itse asiassa tästäkin puhelimesta olisi ollut uudempi versio, jossa kamera olisi ollut parempi. Miten, en tiedä ja jos suoraan sanon, ei edes kauheasti kiinnosta.

Mutta kun siihen saa ladattua kaikenlaisia kivoja kamerasovelluksia, on alkanut sekin kiinnostaa. Ja kuvia on otettu ihan leikkimielellä. Kuvat ei tietenkään ole saman laatuisia kuin oikealla kameralla otettuna, mutta jotain hauskaa on siinä, että se on rajallinen ja sovellusten kanssa saa leikittyä vielä lisää linssi vääristymiä ja muuta sellaista. Hauska lelu kerta kaikkiaan.

Kyllä se sentään vielä ajaa sen päätehtävänsä, eli puhelimena Silmänisku

Tietoja Niina

Saaristolaislapsi joka on työnperässä lähtenyt vähän vilkkaampiin ympyröihin. Ja hurahtanut siellä kaiken laisiin harrastuksiin, mitä maalla oli vaikeampi tavoittaa.
Kategoria(t): iPhone, Valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s