Cindyn mökki seikkailut

img_0847_zpsvs7fgzmj

Minä Cindy täytin kokonaista 6-vuotta toukokuun puolessa välissä. Sitä juhlittiin mökillä, tai ei sitä mitenkään juhlittu. Äipän mielestä mulle riittää lahjaksi rapsutukset ja leikkiminen. No ne nyt on arkipäivää, mutta ihan kivaa joo. Tosin oli kiva juoksuttaa äippää kun se yritti ottaa minusta 6v-kuvaa kännyllä.

img_0886_zpsedpbchqf

Kesäkuulle päästessä löysin jotain aivan ihanaa. Äippä ei tiennyt mikä minua veti rantaan. Se vaa kitisi, tää luoksetulossa olisi toivomisen varaa. Turhaa se siitä narisi, tulinhan minä …. joka kerta. Vaikka en malttanut ihan ekalla kiekaisulla tulla. Kun mulla oli se ihana peuran tai kauriin koipi. ÄShh, sit’ kerran mä paljastuin. Oltiin menossa soutelemaan, ja siinä minä ja äippä ollaan samanlaisia. Me ei päästetä tilaisuutta päästä veneeseen ohi, ei kumpikaan. No kun äippä kuhnii jotain mä menin sen ihanan peurankoiven luo kalumaan. Sit’ Herra H näki mitä mä olen tekemässä. Ja äippä brutaalisti vei sen ihanan kompostiin. Eikä se edes iljennyt koskea siihen vaikka se oli niin hyvän makuinen. Vaan kiikutti oksan kanssa se pois minun ulottumattomiin. Pöh, tylsää.

Mutta kesä, mökki ja vene on ihan kivoja juttuja. Siellä voi löytää jotain tuollaista kun saa olla vapaana. Pitää vaan muistaa, ettei turhan usein haahoile, äippä kun on niin herkkä kiljumaan. Eikä se aina tajua, että minä seison kalliolla ja näen sen. Sellaista se on mökkielämää. Ja päikkäreillä sängyllä on hyvä olla.

img_0621_zpsaauoyn24

IMG_0675_zpsjbgsqpgs

Tietoja Niina

Saaristolaislapsi joka on työnperässä lähtenyt vähän vilkkaampiin ympyröihin. Ja hurahtanut siellä kaiken laisiin harrastuksiin, mitä maalla oli vaikeampi tavoittaa.
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s