Vintage kamerat

 

dsc_5839_zpsx5qouz4pdsc_5837_zpsek4anya6dsc_5835_zpsirpmj4fqdsc_5836_zpsjcxbqxuk

Kuten Instan kuvista jo näkee, ole ostanut ja saanut yhteensä kaksi kameraa. Synghro box on ihan kuvausvalmis, filmi sisällä. Ja muru antoi oman kameransa Isoly, joka tarvitsee vielä filmin. Ja sitten minä tarvitsen kameraseuran apua filmien kehitykseen.

dsc_5841_zps4djooktndsc_5845_zpssawo2a34

Lisäksi alkuvuodesta tuli ostettua järkkäriin uusi objektiivi, New Petzval lens 85mm messinkisenä. Ja siihen se aukkosarja. Se on mielenkiintoinen, tosin en ole vielä montaa kertaa sitä viritellyt kameran nokalle. Vähän tuollainen messinginvärinen objektiivi sivuruuvilla tarkennettava ja aukot metallilevyin asetettava on eri paria nykyaikaisen digikameran kanssa. Mutta se on sivuseikka.

img_0652_zpsdhidsu0d

Ja kun kerran tuhlailemaan lähdin, niin talviloma rahat sijoitin ONA Chelsea. Mutta JAS-kamerakaupan myyjät osaavat asiansa, ja onnistuvat esittämään asiat niin, että jotain jää mukaan. Kuten nyt toi kameralaukku. Kun kauhistelin sen hintaa, niin ei se ole kallis kun vertaa merkkilaukkujen hintaan, kerrottiin. No en omista yhtään Louis Vuittonia tms, mutta nyt on kameralaukku joka ei näytä kameralaukulta. Tulee otettua järkkäri useammin mukaan

Tietoja Niina

Saaristolaislapsi joka on työnperässä lähtenyt vähän vilkkaampiin ympyröihin. Ja hurahtanut siellä kaiken laisiin harrastuksiin, mitä maalla oli vaikeampi tavoittaa.
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s